26 Jul 2019

VERS'EROS - Jazz&Poetry

22:00 - SONA LA RIBA - Plaça Major de la Riba - 43450 Tarragona

Maria Colom(actriu i cantant) i Àlex Almirall(músic i sonòleg) Ambdós ens proposen un viatge emocional amb la interpretació en escena de diferents poemes i cançons en anglès. Tot l'espectacle s'acompanyarà musicalment en directe de diferents instruments com el saxo, el piano i diferents sons d'atmosfera. 


Oberta la contractació:
Lourdes Sensarrich(telf 636 919 373)
www.galaxiamanagement.net
Domingo García (telf 685 50 14 66) 
www.ramblamanagement.com

19 Aug 2019

El Pizzero

FESTIVAL XIQUES - Microteatre al teatre de l'Aurora. Del 20 al 22 d'agost. A partir de les 18 de la tarda.

El Teatre de l'Aurora torna a acollir 'Xiques', una proposta de microteatre que compta amb cinc espectacles diferents tots ells representats en espais poc convencionals del teatre.

Un any més, durant la festa major de la ciutat, concretament els dies 20, 21 i 22 d'agost, els igualadins i les igualadines de totes les edats podran gaudir dels cinc espectacles inèdits i creats expressament per aquesta proposta innovadora als diferents espais del teatre. Un cuento xino', 'La mare', 'El pizzero', 'Fil' i 'Quan pensaves que no mirava' són els noms dels cinc espectacles que tenen una durada màxima de 15 minuts i els quals es podran veure entre les sis i les nou del vespre.

28 Sep 2019

NEU

18:00 al Teatre de Rubió - Dir. Bernat Muñoz; Inter. Isabelle Pasa, Raquel Fresno i Maria Colom

La Tea i l'Ada són dos germanes que es retroben amb motiu de la mort de la Neu, la seva mare. L'Ada mai ha acceptat l'autisme de la seva germana i és incapaç d'entendre el seu món, la qual cosa fa que els conflictes del passat no triguin en reaparèixer. Un tercer personatge farà d'intersecció entre aquests dos mons rememorant la figura de la Neu. 

22 Oct 2019

EL TARTUF de Moliere

Direcció de Pere Sagristà amb la Jove Companyia de Teatre en Vers de Barcelona al TEATRE EÒLIA. Del 23 al 27 d'Octubre.

L'obra s'enmarca dins el festival de teatre en vers FEST(ii)VERS 2019, que presentarà les obres "El Tartuf"de Molière i "Il Moliere" de Goldoni al Teatre Eòlia (c/Bailén 23, Barcelona). Totes les obres són interpretades per la Jove Companyia de Teatre En Vers de Barcelona.

www.elversretrovat.cat

29 Oct 2019

IL MOLIERE de Goldoni

Direcció de Pere Sagristà amb la Jove Companyia de Teatre en Vers de Barcelona al TEATRE EÒLIA. Del 30 d'Octubre al 3 de Novembre.

L'obra s'enmarca dins el festival de teatre en vers FEST(ii)VERS 2019, que presentarà les obres "El Tartuf"de Molière i "Il Moliere" de Goldoni al Teatre Eòlia (c/Bailén 23, Barcelona). Totes les obres són interpretades per la Jove Companyia de Teatre En Vers de Barcelona.

www.elversretrovat.cat

05 Apr 2019

Xè MUSICAL SOLIDARIO

PROYECTO KIMLEA, KENYA

Espectáculo creado y montado por 8 escuelas, con el objetivo de recaudar fondos para el Kimlea Technical Training Center. 

La función será a las 18:00 en la sala Atrium de Viladecans.

17 May 2019

"1314: L'ÚLTIM SENYOR DE L'ESQUERDA"

Jaciment arqueològic de l'Esquerda a Roda de Ter.

Visita teatralitzada al jaciment arqueològic de l'Esquerda a Roda de Ter.  Reserves a a www.lesquerda.cat

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now