Titulada per l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia, en l’especialitat de Teatre Musical (2011-2014), i posteriorment, formada en Pedagogia Teatral i Teatre Sense Límits, enfocada a treballar amb persones amb diversitat funcional (2016-2018). També sóc llicenciada en Enginyeria Industrial per l’ETSEIB-UPC (2002-2008).

Com a actriu de teatre musical, he participat en espectacles com “El viatge d’Orfeu” al Teatre Gaudí, una adaptació musical de “El Perro del Hortelano” amb gira per tot Itàlia, “Nit de musicals” al Teatre Grec, “Ca, Barret 50!” al Teatreòlia enmarcat per l’any Capmany. He creat i dirigit Vers’Eros, espectacle de poesia eròtica i jazz. Formo part de la Companyia del Vers Retrobat, amb la que ja he representat “El Cid” (Elionor), “El despit amorós” (Marineta),  “Molière” (Madame Bejart)  i “El Tartuf” (Dorina). 

També treballo en espectacles culturals com “1314: L’últim senyor de

l’Esquerda” al jaciment arqueològic de Roda de Ter.

Actualment, també sóc integrant de la companyia La Crua, amb la que hem estrenat l'espectacle "La Crua Realitat", protagonitzada per dos actors amb diversitat funcional.  Seguint en la vessant social, faig el paper de Zoe a "Neu", obra sobre l'autisme i paral·lelament, estic treballant en el desenvolupament de "Norma-Tiba", un nou espectacle sobre la redefinició de la dona. 

En cinema he participat en diversos curtmetratges com “La vacante”, finalista al Festival Inexperto 2013. 

 

També sóc cantant de la banda FreeFunk i corista en diverses formacions, així com directora del cor amateur de gospel U5 a Igualada.