Vaig nèixer a Igualada el 1984. Des de ben petita vaig aprendre solfeig, harmonia, cant coral, piano i percussió al conservatori municipal de l'escola de música d’Igualada. A pesar de sentir una gran inquietud artística, vaig llicenciar-me en Enginyeria Industrial el 2008, i ho anava compensant cantant en el grup de música Quasha gràcies al qual, composant i cantant, vaig descobreix la meva autèntica passió: Volia ser artista! 

Així, dos anys més tard, el 2010 vaig deixar la vida d’enginyera per a formar-me professionalment com a cantant i actriu a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia, en l’especialitat de teatre musical.  

De fet, això sembla una explicació molt tècnica de la meva vida... El cas és que amb aquesta formació vaig aprendre molt més que teatre i cant, em vaig redescobrir a mi mateixa, la potència de l'ofici teatral i el seu potencial social. Per això tendeixo a implicar-me en nous reptes que em permetin seguir investigant noves formes d'expressió.  

Ara mateix estic implicada en diversos projectes teatrals com a actriu i cantant, també sóc directora del cor amateur de Gospel U5 d'Igualada, dóno classes de cant i interpretació, canto en diverses bandes i formats, com FreeFunk, PrimoZon y Los Culpables de Todo o Meri'Zon. També segueixo formant-me, actualment estic cursant Pedagogia Teatral, enfocada al Teatre Sense Límits.

JUGUEM A VIURE?

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now